Η οργάνωση ISIS υπόσχεται ελευθερία στο σεξ - για να προσελκύσει νέους μαχητές




«Το ‘ισλαμικό κράτος’ δημοσίευσε άσεμνες φωτογραφίες γυναικών για προσέλκυση νέων μαχητών», αναφέρει το Basnews.com


Μάιος 3, 2016.


Η  τρομοκρατική οργάνωση ISIS, απήγαγε ένα μεγάλο αριθμό Σουνιτών γυναικών αραβικής καταγωγής και τις έβαλε στη φυλακή της Μοσούλης, όπου τις ανάγκασε να γυμνωθούν για να τραβήξουν άσεμνες φωτογραφίες σε μια προσπάθεια να ελκύσει νέους μαχητές για τις τάξεις της.




Σύμφωνα με το κουρδικό «Basnews», ο επικεφαλής του PDK  στη Μοσούλη, Îsmet Receb είπε ότι πρόσφατα η τρομοκρατική ομάδα ISIS επιτέθηκε κατά ενός σουνιτικού αραβικού χωριού, αφού έλαβαν πληροφορίες ότι υπήρχαν γυναίκες σε αυτό.



Οι τρομοκράτες τις απήγαγαν  και τις κακοποίησαν.  «Δημοσίευσαν, μάλιστα, σκηνές,   από τη σεξουαλική κακοποίηση  μέσα στη φυλακή,  σε μορφή φωτογραφιών και βίντεο», είπε.


Με τις δημοσιεύσεις αυτές οι τρομοκράτες έχουν στόχο να προσελκύσουν νέους στις τάξεις τους, δίνοντας την εικόνα της ελευθερίας του σέξ κατά την παραμονή τους στο ‘χαλιφάτο’.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ