Tanjug: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πηγαίνει στο Άγιο Όρος




Μάιος 23, 2016.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν,  αργότερα αυτήν την εβδομάδα,  θα επισκεφθεί την Ελλάδα και θα διαμείνει στο Άγιο Όρος, είναι η πρώτη επίσκεψή του σε χώρα της ΕΕ εδώ και έναν χρόνο, σημειώνει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων που επικαλείται το AFP.




Ο Πούτιν κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα, την Παρασκευή, έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με τους οποίους σύμφωνα με το Κρεμλίνο, θα συζητήσουν τους οικονομικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και τα ενεργειακά έργα.



Ο Ρώσος πρόεδρος θα παρευρεθεί στον εορτασμό των 1.000 χρόνων της ρωσικής παρουσίας στο μοναστηριακό συγκρότημα του Αγίου Όρους. Μαζί με τον Πούτιν θα παρευρεθεί και ο Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ