Σλάβοι Σκοπίων: Εμείς είμαστε οι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων!




«Οι Μακεδόνες ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην Ευρώπη και όλα τα ευρωπαϊκά έθνη έχουν καταγωγή από τους Μακεδόνες!!!», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων

Ιούνιος 17, 2016.

«Συγκλονιστική αποκάλυψη! Επιστημονικά αποδεδειγμένο : Οι Μακεδόνες ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην Ευρώπη και όλα τα έθνη έχουν την καταγωγή των Μακεδόνων!!!», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων και συνεχίζει:




Σύμφωνα με γενετικές εξετάσεις σκελετών των αρχαίων Μακεδόνων από την «Μακεδονία του Αιγαίου» (την πραγματική Μακεδονία) αυτοί οι σκελετοί των αρχαίων Μακεδόνων ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην Ευρώπη και οι πρόγονοι των λαών της Ευρώπης και οι Έλληνες δεν έχουν καμία γενετική σύνδεση με τους σκελετούς! (θαυμαστικό στο πρωτότυπο).




Αλλά μας …σαμποτάρισαν…




Αλλά κάποιος από τη Μακεδονία,  μας σαμποτάρισε εσκεμμένα στην έρευνα και δεν επέτρεψαν επιστήμονες –Σλάβους των Σκοπίων, να συμμετάσχουν σε αυτήν, η οποία σε σχετικό έγγραφο δεν αναφέρει ότι  οι σκελετοί  ανήκουν σε Μακεδόνες, αλλά ότι είναι ανθρώπων από την «Βόρεια Ελλάδα».



Με την απουσία των δικών μας επιστημόνων (των Σκοπιανών δηλαδή), στην ανάλυση PCA που έγινε  δεν περιλαμβάνει εμάς (τους Σλάβους των Σκοπίων) ,  αλλά και χωρίς αυτήν την άμεση αναφορά επιβεβαιώνεται ότι οι Μακεδόνες είναι οι πρώτοι άνθρωποι στην Ευρώπη!



Η Ελληνίδα επικεφαλής Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου και οι συνεργάτες της από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, εν απουσία των δικών μας επιστημόνων άνοιξαν τους αρχαίους μακεδονικούς τάφους, ενώ θα πρέπει να είναι εκεί οι δικοί μας επιστήμονες για την έρευνα αυτή !



Ωστόσο, η έρευνα έχει δείξει ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους μακεδονικούς τάφους και ότι ήταν συνηθισμένοι έποικοι! 



Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει  κανείς για αυτούς τους έποικους- τους Ορθόδοξους Τούρκους που έχουν αναμιχθεί με όλες τις φυλές της Μέσης Ανατολής!



Οι Έλληνες φοβούνται ότι εάν οι γενετικές εξετάσεις επιβεβαιώσουν ότι εμείς είμαστε  (οι Σλάβοι Σκοπίων), οι πραγματικοί απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και οι τάφοι είναι των προγόνων μας, τότε δεν θα είναι σε θέση να δικαιολογήσουν την κατάληψη της «Μακεδονίας του Αιγαίου», γιατί κάποια μέρα θα πάρουμε πίσω ό, τι είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ! (γράφει το σλαβικό δημοσίευμα)




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr