Οι γυναίκες στη Λετονία ζητούν διατροφή από Αμερικανούς στρατιώτες για …νόθα παιδιά




  Οι γυναίκες της Λετονίας ζητούν διατροφή για τα νόθα τους από τους Αμερικανούς στρατιώτες


Ιούνιος 29, 2016


Οι γυναίκες στη Λετονία ζητούν από την κυβέρνηση να συνάψει συμφωνία με τις  Ηνωμένες Πολιτείες  για κατοχύρωση της απαίτησής τους να πληρώνουν οι Αμερικανοί στρατιώτες διατροφή για τα νόθα παιδιά που αφήνουν στα κράτη της Βαλτικής.




Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ροσιίσκαγια Γκαζέτα οι ακτιβιστές λένε ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο στην κοινωνία και  ότι μια τέτοια συμφωνία πρέπει να υπογραφεί πριν φθάσουν στη Λετονία και άλλα αμερικανικά στρατεύματα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.



«Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι ενώ υπηρετούν στο εξωτερικό, σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ θα συναλλάσσονται (σεξουαλικά) με ντόπιες γυναίκες,  που θα γεννήσουν νόθα παιδιά.


 Έχοντας αυτήν την εμπειρία με τους Αμερικανούς στρατιώτες, οι Λετονές αποφάσισαν να λάβουν προληπτικά μέτρα, για τη διατροφή των νόθων παιδιών τους», είπε ο πολιτικός  επιστήμονας και οικονομολόγος, ακτιβιστής της Λετονίας,  Αλεξάντερ Γκαπονένκο.



Το πρόβλημα της διατροφής πρέπει να λυθεί εκ των προτέρων, και πρέπει να επισημοποιηθεί και να ορισθεί με επίσημα έγγραφα (για την εξυπηρέτηση των στρατιωτών). Αφού η Λετονία έχει καταστεί χώρος διακίνησης χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών», συμπλήρωσε ο ειδικός.



«Οι άνδρες που κάνουν ελεύθερα έρωτα πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους», δήλωσε ο Γκαπονένκο.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr