Σκόπια- Ο Γκρούεφσκι στις Βρυξέλλες σε αναζήτηση ‘φίλων’



 Ο Νίκολα Γκρούεφσκι αναζητά 'φίλους' στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα,  για την ενσωμάτωση της Ψευδο-μακεδονίας στην ΕΕ


Ιούνιος 29, 2016.

Ο επικεφαλής του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι συνοδευόμενος από ανώτερα μέλη του κόμματος του,  μετέβη στις Βρυξέλλες σε μια επίσκεψη εργασίας.




Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, όπως ανακοινώθηκε από το κόμμα, ο Γκρούεφσκι θα συναντηθεί με ανώτερους  αξιωματούχους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, καθώς και με άλλους ευρωπαίους πολιτικούς.



Ο Γκρούεφσκι συνοδεύεται από τους υπουργούς Εξωτερικών, Νίκολα Ποπόσκι, Υγείας, Νίκολα Τοντόροφ και τους βουλευτές  Αλεξαντάρ Νικολόφσκι και Βλαντίμιρ Γιοόρτσεφ και συναντήθηκε με τους ευρωβουλευτές Μαριάνα Πετίρ, Μίλαν Ζβερ και Έντουαρντ Κουκάν καθώς και με την Γερμανίδα Ομοσπονδιακή υπουργό  Τροφίμων και Γεωργίας της Βαυαρίας, Κρίστιαν Σμίτ.



«Οι συναντήσεις πήγαν πολύ καλά. Έχουμε έρθει να επισκεφθούμε φίλους,  στο πλαίσιο της Ευρω-Ατλαντικής ενσωμάτωσης της FYROM, με στόχο στη μείωση της βλάβης που προήλθε από την πολιτική κρίση στη χώρα μας. Από την άποψη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ήρθαμε να βρούμε περισσότερους φίλους της χώρας μας, αλλά και του VMRO-DPMNE. Είχαμε σημαντικές επαφές και αυτές θα συνεχισθούν και αύριο (σήμερα).



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr