Βουλγαρική άσκηση της πολεμικής αεροπορίας με ρίψη αλεξιπτωτιστών




Ιούνιος 21, 2016.

Στην περιοχή Παζαρτζίκ της Βουλγαρίας πραγματοποιούνται  στρατιωτικές ασκήσεις,  με την ονομασία «Inflexible Courage» στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Στην άσκηση συμμετέχουν Αμερικανοί στρατιώτες και  εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου εκπαίδευσης «Τσερίντσα» του Παζαρτζίκ, σύμφωνα με το βουλγαρικό υπουργείο Άμυνας.




Η άσκηση είναι από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2016 και θα λάβουν μέρος 300 μέλη  των ειδικών δυνάμεων της 68ης  Ταξιαρχίας καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας της Βουλγαρίας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων οι βουλγαρικές ειδικές δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν άλματα με αλεξίπτωτο από διαφορετικά ύψη, θα γίνει αναγνώριση εδάφους και σχεδιασμός εξουδετέρωσης τρομοκρατών.



Επιπλέον, άλλα τμήματα των ειδικών δυνάμεων του βουλγαρικού στρατού θα εκτελούν δράσεις σε κτήρια και σε υπαίθρια οικήματα για τον εντοπισμό τρομοκρατών, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της άσκησης.



Την άσκηση θα παρακολουθήσει ειδικός παρατηρητής από το αρχηγείο του ΝΑΤΟ.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr