Κούρδοι: ο λαός μας δεν πρέπει να πιστεύει στα ψέματα της τουρκικής αποικιοκρατίας




Ιούλιος 14, 2916.

Ο διοικητής των Κούρδων ανταρτών,  Μπαχόζ Ερντάλ,  ανέφερε ότι τα τουρκικά  μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση του AKP ασκούν τρομερή προπαγάνδα για να εξισορροπήσουν τις αντιδράσεις  των Κούρδων, σύμφωνα με συνέντευξή του σε ραδιφωνική εκπομπή ο Ερντάλ  τόνισε ότι είναι εξωπραγματικές οι αναφορές των τουρκικών ΜΜΕ για τους Κούρδους.




«Απευθύνω  έκκληση  προς όλους του ανθρώπους του Κουρδιστάν. Αφορμή δόθηκε  από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας σε γεγονότα που έγιναν τόσο στην Ροτζάβα, όσο και στην περιοχή της Καμισλί, σχετικά με τις επιθέσεις του τουρκικού στρατού κατά των Κούρδων.



»Γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται εδώ και 35 χρόνια, που το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποί μας για το πώς αντιδρά η τουρκική αποικιοκρατία. Διέδωσαν πληροφορίες για τις επιθέσεις αυτές, προσπαθώντας να αποκρύψουν τα πραγματικά γεγονότα από το λαό και τη κοινωνία με ψέματα, σε μια προσπάθεια αποπλάνησης του  με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων», είπε ο Ερντάλ.



Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο επαναστατικός αγώνας των Κούρδων δεν μπορεί να ηττηθεί και έχουν χρησιμοποιήσει (οι Τούρκοι) τον ψυχολογικό πόλεμο. Την αδυναμία τους και την ήττα τους προσπαθούν να καλύψουν με το ψέμα και την προπαγάνδα. 



«Ο λαός μας γνωρίζει καλά τις μεθόδους του τουρκικού κράτους και έχει αποκτήσει εμπειρία στον τομέα αυτόν. Γνωρίζει (ο λαός μας) ότι τα τουρκικά ΜΜΕ δεν λένε την αλήθεια και ότι αυτό αποτελεί μια μέθοδος του πολέμου εναντίον μας», είπε.



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr