Βικτώρια Νούλαντ: «Μην εκπλαγείτε αν μάθετε ότι ο Τραμπ είναι …κρυφο-κομμουνιστής»




Ιούλιος 31, 2016.

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ απέκλεισε την ιδέα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι Ρώσος κατάσκοπος, αλλά έκρινε ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων μπορεί να είναι ιδεολογικός υποστηρικτής του κομμουνισμού!


Το είπε αυτό μετά τις δηλώσεις του Τραμπ ότι σε περίπτωση που κερδίσει τις προεδρικές εκλογές θα αναγνωρίσει την Κριμαία ως μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.



«Όλες οι φήμες και οι διαδώσεις ότι ο Τραμπ έχει προσληφθεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είναι αναξιόπιστες. Αυτά γίνονται μόνο για προεκλογικούς λόγους. Αλλά, δεν θα εκπλαγούμε εάν αποδειχθεί ότι ο Trump είναι κρυφο-κομμουνιστής. Αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η ρωσική εξουσία ανήκει σήμερα σε πρώην εργαζόμενους της KGB και είναι κοινό μυστικό ότι ο Πούτιν  ήταν ένα πρώην κομμουνιστής.



Ο Τράμπ έχει συμπάθειες προς τους Ρώσους και αυτό να οφείλεται στην αγάπη του δισεκατομμυριούχου στα ιδανικά του κομμουνισμού», είπε η Νούλαντ σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr