Οι UÇK-άδες πρόθυμοι να πεθάνουν για τον Ερντογάν




«Πρώην στρατιώτης του UÇK, πρόθυμος να πεθάνει για τον Ερντογάν», γράφει το δημοσίευμα


Ιούλιος 18, 2016.


Πρώην μέλη του UÇK- ‘απελευθερωτικός στρατός Κοσόβου’ έχουν εκδηλώσει τα αισθήματά τους για τους Τούρκους και ιδιαίτερα για την αγάπη τους προς το πρόσωπο του Τούρκου προέδρου, Ερντογάν.




Χαρακτηριστικό παράδειγμα παρουσιάσει το ‘ ina-online’, όπου  πρώην στρατιώτες του στρατού αυτού έχουν δημοσιοποιήσει τις προθέσεις τους να πολεμήσουν κατά των πραξικοπηματιών στην Τουρκία.



Το δημοσίευμα παρουσιάζει τον Μπεκίμ Κέτσα ( Bekim Keça) του UÇK να δηλώνει ότι είναι πρόθυμος να πολεμήσει στην Τουρκία για την προστασία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



«Εγώ ως πρώην στρατιώτης του Ου Τσε Κα, είμαι έτοιμος όπως αγωνίστηκα για τη γη μας να αγωνιστώ για την Τουρκία», δήλωσε χαρακτηριστικά, παρουσιάζοντας το πνεύμα από το οποίο διαπνέονται οι μουσουλμάνοι Αλβανοί του Κοσόβου.



Γράφει το δημοσίευμα:

 «αλλά, όπως φαίνεται, δεν είναι ο μόνος. Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει την υποστήριξη και άλλων πρώην μελών του UÇK, τόσο από το Κοσσυφοπέδιο, όσο και από την Αλβανία».



«Έχω έρθει σε επαφή με φίλους μου στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο και είναι πρόθυμοι να δώσουν το αίμα τους για την Τουρκία, για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» είπε χαρακτηριστικά ο Κέτσα.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr