Σκόπια: «150 εκατομμύρια ευρώ από τη χώρα μας ρέουν στις τσέπες των Ελλήνων»




Ενοχλούνται οι Σκοπιανοί από τα αυτοκόλλητα των Ελλήνων στις πινακίδες τους που αναγράφουν ‘ΜΚ’

Αύγουστος 24, 2016.

«Οι τελευταίες στατιστικές δείχνουν ότι φέτος οι περισσότεροι πολίτες του νοτιο σλαβικού κράτους των Σκοπίων ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Όπως υπάρχουν Έλληνες τουρίστες στη χώρα μας σε μηνιαία βάση, έτσι και οι δικοί μας τουρίστες πηγαίνουν στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο», σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα.




Συνεχίζουν, όμως, να κολλούν (οι Έλληνες) προσβλητικά αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα των Σκοπιανών που ταξιδεύουν σε τουριστικά θέρετρα στην Ελλάδα. Μάλιστα, αυτό το Σαββατοκύριακο ένα αυτοκίνητο με επιγραφής της πόλης Σκοπίων είχε ένα αυτοκόλλητο που λέει ότι είμαστε Σλάβοι και ότι  η Μακεδονία είναι Ελληνική κλπ.



Τα τελευταία χρόνια ένας αριθμός οχημάτων από τα Σκόπια, έχουν υποστεί ζημιές, όσοι έρχονται από την Ελλάδα σε κανένα δεν παρουσιάζεται τέτοιο κρούσμα.



Η πολιτική δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην οικονομία, επειδή οι στατιστικές δείχνουν ότι οι πολίτες των Σκοπίων, όχι μόνον κάνουν διακοπές δίπλα στη θάλασσα, στις παραλίες, αλλά και τα Σαββατοκύριακα πηγαίνουν συχνά για ψώνια στη Θεσσαλονίκη.



Αν κατά  μέσο όρο κάθε άτομο δαπανά από 30 ως 50 ευρώ, τότε από 90 έως 150 εκατομμύρια ευρώ ρέουν από τη χώρα μας στην τσέπη των Ελλήνων.



Και οι αξιωματούχοι του ελληνικού τουρισμού αναγνωρίζουν ότι μια τέτοια εισροή δεν πρέπει να υποτιμάται, διότι το ποσό αυτό επενδύεται στον τομέα του τουρισμού και θα είναι μια καλή βάση για την οικοδόμηση νέων ξενοδοχείων...



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr