Χαλέπι: «Τζιχανιστές της ‘Αλ Νούσρα’ εκτέλεσαν 40 αντάρτες που πήγαν να καταθέσουν τα όπλα τους»




Αύγουστος 13, 2016.

Ορισμένοι μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης ‘Τζαμπχάτ αλ Νούσρα’ προσπάθησαν να ξεφύγουν  πανικοβλημένοι μέσα από τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους που σχηματίσθηκαν από τη Ρωσία και τη Συρία.




Χθες,  εκπρόσωπος της οργάνωσης «Τζαμπχάτ αλ Νούσρα» δήλωσε ότι κρατούνται δεκάδες πρώην συνάδελφοί του που προσπάθησαν να διαφύγουν και να παραδώσουν τα όπλα τους.



Τις  συλλήψεις αυτές ακολούθησαν δημόσιες εκτελέσεις, σκοτώνοντας όχι μόνο τους λιποτάκτες αλλά και τις οικογένειές τους.



Συνολικά 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού Κέντρου συμφιλίωσης των αντιμαχομένων μερών.



Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι του συνασπισμού «Φατάχ Χαλέπι» που απαρτίζεται από τρομοκράτες της ‘αλ Νούσρα’ δήλωσαν ότι όλοι οι άνδρες  οι οποίοι είναι κάτω των 50 ετών απαγορεύεται να φύγουν από την πόλη.



Όμως, οι δολοφονίες συνεχίζονται εναντίον όλων εκείνων που προσπαθούν να επωφεληθούν από τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους για να ξεφύγουν από την πόλη.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr