Τρομοκράτες της Αλ Νούσρα: «Η Τουρκία είναι η βάση μας»





Αλ Νούσρα: Η Τουρκία είναι η βάση μας, παραδέχθηκαν, γράφει το δημοσίευμα

 
Αύγουστος 25, 2016.


Φωτογραφίες από τη συμμορία Αλ Νούσρα έχουν φθάσει στο πρακτορείο ειδήσεων DIHA, από τελετή που έγινε στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας , όπου απόφοιτοι της εκπαίδευσης στον τομέα των βομβών και χρήσης των όπλων παρέλαβαν τα ‘πιστοποιητικά’ τους, σημειώνει το δημοσίευμα.




Άλλες φωτογραφίες ιδίου περιεχομένου  έρχονται από τα Άδανα της Τουρκίας, από το Χατάι, Γκαζιαντέπ, Μερσίνα, Ικόνιο, Καισάρεια, Κωνσταντινούπολη και Ακσαράι καθώς και άλλες περιοχές, αφού όπως αναφέρεται υπάρχουν πάνω από 50 οργανώσεις στην περιοχή.



Στην Ιντλίμπ που είναι υπό τον έλεγχο της ‘Τζαμπχάτ αλ Νούσρα’ διοργανώθηκε γιορτή τον περασμένο μήνα για την αποφοίτηση του σχολείου τζιχάντ, όπου φοίτησαν παιδιά ηλικίας από 12 έως 16 ετών.



Τα παιδιά που προέρχονται από  την Τουρκία, την Τυνησία, το Κατάρ, το Ντουμπάι, το ανατολικό Τουρκεστάν, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής εκπαιδεύονται από τη συμμορία και μάλιστα απονέμεται και ‘δίπλωμα’ σε αυτά!
Τα παιδιά αυτά αμέσως μετά την εκπαίδευσή τους ακολουθώντας την οδό από την Ιντλίμπ πέρασαν στην Τουρκία από την Τζεράμπλους και την  Καρκαμίς, σημειώνει το κουρδικό δημοσίευμα.



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr