Ισραηλινή πηγή: Το Ιράν ενισχύει περαιτέρω την αεράμυνά του




Αύγουστος 30, 2016.

Μέτρα για την ενίσχυση της προστασίας των στρατιωτικών βάσεων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν δεν αποτελούν μόνο η ανάπτυξη του ρωσικού αμυντικού συστήματος S-300 αλλά και οι ‘ίδιες’ δυνάμεις του που παράγονται στην ιρανική βιομηχανία.




Μάλιστα, (συνεχίζει το ισραηλινό δημοσίευμα) ο διοικητής της αεράμυνας στην αεροπορική βάση «Χατάμ αλ Ανμπίγια» του Ιράν, ταξίαρχος Φαρζάντ Ισμαΐλι, είπε ότι «η υποδειγματική ασφάλεια του Ιράν παγκοσμίως, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη της εξάρτησης από ξένες προμήθειες εξοπλισμού και τεχνολογίας στην αμυντική βιομηχανία».



Ο ίδιος τόνισε ότι το ιστορικό του ολοκληρωμένου συστήματος αεράμυνας του Ιράν δείχνει ότι ανιχνεύει τους πιθανούς παραβάτες του εναέριου χώρου του Ιράν καθώς και τον  εναέριων συνόρων σε ό, τι κατευθύνονται προς αυτά και αυτό δείχνει την υψηλή ισχύ αυτού του συστήματος από την άποψη της ασφάλειας της χώρας και επιβεβαιώνουν  ότι ο εξοπλισμός του Ιράν είναι αποτελεσματικός για διαφύλαξη  της χώρας.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr