Σκοπιανός συγγραφέας ανακηρύχθηκε ‘Πρέσβης της Ειρήνης’ με το συνταγματικό όνομα της χώρας…





«Ο Σκοπιανός θεατρικός συγγραφέας Ζόραν ΠεΪκόφσκι διορίσθηκε επίτιμος πρέσβης της ειρήνης από τη Διεθνή Οργάνωση «Universelle des Ambassadeurs de la Paix» υπό την προεδρία της Gabrielle SIMOND», γράφει το  κείμενο


Σεπτέμβριος 7, 2016.

Ο Σκοπιανός θεατρικός συγγραφέας Ζόραν Πεϊκόφσκι ανακηρύχθηκε από  την παγκόσμια οργάνωση ‘Παγκόσμιοι Πρεσβευτές της Ειρήνης’ που εδρεύει στη Γενεύη, ως πρέσβης της Ειρήνης από τη χώρα του, που αποκαλείται  με το συνταγματικό της όνομα.






«Είναι τεράστιας σημασίας να είσαι μέλος μια τέτοιας παγκόσμιας οργάνωσης (Universelle des Ambassadeurs de la Paix) που εκπροσωπεί 100 χώρες και 1.000 πρεσβευτές της Ειρήνης, η οποία εδρεύει στην Ελβετία και τη Γαλλία, αλλά και η ικανοποίησή μου είναι μεγάλη γιατί όπως θα δείτε η πιστοποίηση έγινε με το συνταγματικό όνομα της χώρας μας, δηλαδή ως ‘Macedoine’», δήλωσε ο θεατρικός συγγραφέας.




Δηλαδή η παγκόσμια οργάνωση χρησιμοποίησε το Ψευδομακεδονία για να δηλώσει τη χώρα από την οποία προέρχεται ο Σκοπιανός και όχι το αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ FYROM.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr