Βουλγαρικό Κόμμα σε Σκοπιανούς: «Αδέλφια Βουλγαρομακεδόνες, άλλη μια τέτοια γκάφα και θα …



…βλέπετε την ΕΕ και το ΝΑΤΟ με τα κιάλια!»


Σεπτέμβριος 24, 2016.

Σόφια.

Ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, έστειλε ο συμπρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου, πρόεδρος του VMRO  και αναπληρωτής πρόεδρος  της 43ης βουλγαρικής Βουλής, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ.

Γράφει ο πρόεδρος του (βουλγαρικού)  κόμματος VMRO:


Κύριε πρόεδρε,


Έχετε δηλώσει επανειλημμένα ότι είστε ευγνώμων προς τη βουλγαρική κυβέρνηση για τη  βοήθεια που σας έχει δοθεί.
Η Δημοκρατία της Βουλγαρίας ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την ανεξαρτησία  της χώρας σας ως Ψευδομακεδονία πριν από 25 χρόνια.


Ωστόσο, στην Ψευδομακεδονία υπάρχει ένα αντιβουλγαρικό ρεύμα που έχει προβεί σε όλα τα είδη των εκδηλώσεων και αυτό δεν είναι τυχαίο.


Δίνει την εντύπωση ότι είναι μέρος της πολιτικής μίσους της χώρας σας προς τον βουλγαρικό λαό. Όχι μόνο σε αυτόν που ζει στη Βουλγαρία, αλλά και σε εκείνον που ζει στην Ψευδομακεδονία.



Η τελευταία πράξη  είναι από αυτόν που θέλει να ονομάζεται ‘δημοσιογράφος’ τον Μιλένκο Νεντελόφσκι.



Με δημοσιότητα και υπερηφάνεια δημοσιοποίησε την καταστροφή μνημείου του βουλγαρικού στρατού στο όρος Καϊμακτσαλάν.



Ο βανδαλισμός αυτό  αποτέλεσε καύχημα για τον ‘ηρωισμό’ του. 


Μόνο που αυτός ο κύριος κατέστρεψε ένα μνημείο που στήθηκε  για το θάνατο πάνω από 3.000 Βουλγάρων στρατιωτών, πολλοί από τους οποίους είχαν γεννηθεί στην  Ψευδομακεδονία (σας).
Ελπίζω, κύριε Πρόεδρε, να ξεκινήσετε διαδικασία δίωξης κατά του Μιλένκο Νεντελόφσκι για να τιμωρηθεί όπως προβλέπει ο νόμος.



Αυτό ο άνθρωπος,  εκτός που του ότι έχει διαπράξει ένα έγκλημα, καταστρέφοντας το μνημείο, έχει κάνει επίθεση συγχρόνως και στον Χριστιανισμό – βεβηλώνοντας ένα μνημείο για τους νεκρούς. Μια πράξη που ούτε τα κομμουνιστικά αθεϊστικά καθεστώτα δεν έχουν πράξει.



Εάν δεν αναλάβετε δράση για αυτήν την εγκληματική  πράξη, όχι μόνο το κόμμα ‘VMRO-βουλγαρικό εθνικό κίνημα’, αλλά κανείς από τους συναδέλφους στο βουλγαρικό κοινοβούλιο δεν θα υποστηρίζει το ψευδομακεδονικό (σας) κράτος να ενταχθεί στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.



Τέτοια απάνθρωπη, ανήθικη  και αντιχριστιανική πράξη δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα.


--

Σημείωση: Ο τίτλος από το ‘pan.bg’

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr