Σκόπια- Γκεοργκιέφσκι: Ο Κοντομηνάς δεν πρότεινε τον Γκρούεφσκι για υπουργό…




Οκτώβριος 27, 2016.

Έχει ανάψει ο προεκλογικός πυρετός στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων- FYROM,  με κατηγορίες και διαψεύσεις μεταξύ των κομμάτων για ισχυρισμούς εμπλοκής στη πολιτική ζωή της χώρας ξένων επενδυτών.




Σήμερα, ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι απαντώντας στους ισχυρισμούς του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών,  Σλόμπονταν Μπογκόεφσκι,  για εμπλοκή του Έλληνα επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά στα πολιτικά πράγματα της χώρας,  αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του.



«Δεν είναι αλήθεια ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας Δημήτριος Κοντομηνάς, πρότεινε τον Γκρούεφσκι να γίνει υπουργός, πρωθυπουργός ή πρόεδρος του κόμματος VMRO-DPMNE», δήλωσε ο Γκεοργκιέφσκι.



Διευκρίνισε ότι ο Κοντομηνάς δεν έχει καμία σχέση με την ιδιωτικοποίηση της ‘ΟΚΤΑ’, αλλά εμφανίσθηκε αργότερα,  στην ιδιωτικοποίηση της «Telekom», σύμφωνα με τον  πρώην ηγέτη του VMRO- DPMNE,σε συνέντευξή του στο ‘Ράδιο Σλόμποντνα Εβρόπα’.



Ο ίδιος κατηγόρησε τον Μποφκόεφσκι για «σκοτεινό ρόλο» που έχει παίξει στην πολιτική σκηνή της χώρας.



«Δεν γνωρίζω για καμιά φιλία μεταξύ του Κοντομηνά και του Νίκολα Γκρούεφσκι, δεν γνωρίζω κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά αυτό που ειπώθηκε ότι ο Κοντομηνάς πρότεινε τον Νίκολα Γκρούεφσκι να γίνει υπουργός, πρωθυπουργός ή πρόεδρος του VMRO- DPMNE, είναι μια πλήρης ανοησία», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Ούτρινσκι Βέσνικ.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr