Σκόπια: Η αντιπολίτευση καλεί για ένα ευρύ μέτωπο κατά της σημερινής κυβέρνησης




Οκτώβριος 3, 2016.

Για ένα ευρύ μέτωπο της αντιπολίτευσης, όπου θα περιλαμβάνεται η κοινωνία των πολιτών, ανακοίνωσε ο Ζόραν Ζάεφ, επικεφαλής της Σοσιαλδημοκρατικής  Ένωσης – SDSM  κατά το συνέδριο του κόμματος.




Προέτρεψε όλα τα πολιτικά κόμματα, ανεξάρτητα από τις διαφορές τους να ενωθούν και να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της σημερινής κυβέρνησης και να κερδίσουν τις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου.



«Ανοίγουμε τις πύλες στους πολίτες, να ακούσουμε τις ιδέες και τα σχέδιά τους, τους δίνεται η δυνατότητα να περιληφθούν στο πρόγραμμα μας το οποίο θα ανακοινώσουμε για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές».



Το συνέδριο παρακολούθησε ο πρώην αρχηγός του SDSM, Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, ο οποίος εισήλθε στην αίθουσα μαζί με τον Ζάεφ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μίλησαν και οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές, Richard Howitt, Ken Horstet και Giacomo Filibe, οι οποίοι ζήτησαν  σεβασμό από τα θεσμικά όργανα τη συμφωνίας του Πάρζινο και να μην εμποδιστεί το έργο της Ειδικής Εισαγγελέως.



Παραβρέθηκαν, επίσης, επικεφαλής των κομμάτων που αποτελούν  μέρος της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr