Ευρωβουλευτής καλεί τους πολιτικούς στα Σκόπια ‘ να βρουν καλούς δικηγόρους’!




Οκτώβριος 13, 2016.

«Σε ορισμένους  πολιτικούς  στα Σκόπια, τους έχει,  ήδη,  προταθεί να βρουν καλούν δικηγόρους», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Ίβο Βάιγκλ, σε συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών από τα Σκόπια.




Ο Βάιγκλ προέβη σε αυτήν τη δήλωση, σχολιάζοντας το έργο της έρευνας της Ειδικού Εισαγγελέως και την απόφαση  του Κοινοβουλίου  να μην παρατείνει την εντολή του θεσμού αυτού», όπως σημειώνει η ‘Gazeta Lajm



“Η διακοπή της εντολής του Ειδικού Δικαστηρίου θα επηρεάσει το άνοιγμα των νέων ερευνών, γιατί οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συνεχισθούν», δήλωσε και Ρίτσαρντ Χόβιτ, σύμφωνα με τον οποίο το Ειδικό Δικαστήριο, παρά τις επικρίσεις από ορισμένους βουλευτές, είναι αμερόληπτο, διαφανές και δεν κάνει διακρίσεις.



Στις 11 Δεκεμβρίου, θα γίνουν οι εκλογές στην FYROM,  και σχολιάζοντας την εκτίμηση των εκπροσώπων του κόμματος του VMRO-DPMNE ότι μπορούν αυτές να καθυστερήσουν, ο Βάιγκλ τόνισε ότι πιθανώς έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα χάσουν τις εκλογές.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr