Ο διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδας ήρθε στη Βουλγαρία




Νοέμβριος 2, 2016.

Σόφια.

Τριήμερη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας άρχισε ελληνική στρατιωτική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Διοικητή των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας, Ταξίαρχο Νικόλαο Φλάρη.



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι είναι προσκεκλημένος του Διοικητή της 68ης Ταξιαρχίας Ειδικών Δυνάμεων, ταξίαρχου Γιάβορ Μάτεφ στην πόλη Πλοβντίβ (Φιλιππούπολη).



Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει συναντήσεις με τη διοίκηση της ταξιαρχίας, επίδειξη των δυνατοτήτων των βουλγαρικών δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων μέσω παρουσιάσεων  και προβολής και συζήτηση σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την εκπαίδευση και την κατάρτιση, την ανταλλαγή εμπειριών και αμοιβαίας συνεργασίας.



Ο ταξίαρχος Νικόλαος Φλάρης θα  παρακολουθήσει μια στατική επίδειξη των όπλων, πανοπλιών και εξοπλισμού αλεξιπτώτου καθώς και επιδείξεις των ενεργειών των βουλγαρικών δυνάμεων των ειδικών δράσεων στον τομέα του εξειδικευμένου κέντρου εκπαίδευσης της ταξιαρχίας « Τσράντσα»- Црънча, σύμφωνα το βουλγαρικό δημοσίευμα.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr