Συρία: Ο Στρατός εισέβαλε στις δυτικές συνοικίες του Χαλεπίου





Νοέμβριος 11, 2016. 21:26


Λίγο μετά την κατάληψη του μισού προαστίου ‘Αλ Άσαντ’, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας, πραγματοποίησε μαζική επίθεση κατά των θέσεων των ισλαμιστών στην περιοχή Μίνιακ στο δυτικό Χαλέπι, καταλαμβάνοντας  θέσεις σε κτήρια των ανταρτών της ισλαμικής ομάδας  «Τζάι αλ Φατάχ».




Οι κυβερνητικές δυνάμεις, οι ειδικές δυνάμεις και η δυνάμεις της Χεζμπόλα, κινούνται τώρα σε αρκετούς άξονες στο δυτικό τμήμα του Χαλεπίου, ενώ οι αντάρτες προσπαθούν να αντισταθούν στις επιθέσεις των συριακών στρατευμάτων.



Παρά τους (ψευδείς) ισχυρισμούς ακτιβιστών για βομβαρδισμούς σε γειτονιές,  οι επιθέσεις γίνονται μόνο με χερσαίες δυνάμεις, χωρίς αεροπορική υποστήριξη συριακών ή ρωσικών αεροσκαφών, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.



Επίσης, την Παρασκευή, οι δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού προέβησαν σε επίθεση στη δυτική Γκούτα κατά των ανταρτών στην πόλη Χαν αλ Σεΐχ, όταν οι εξτρεμιστές της Τζαμπχάτ Φατάχ αλ Σαμ αρνήθηκαν να παραδοθούν.



Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων ο συριακός στρατός εισέβαλε σε πολλές περιοχές στα ανατολικά προάστια της Χαν αλ Σεΐχ.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr