Σκόπια: Συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Αμερικανό πρέσβη





«Συνάντηση Ζάεφ με τον πρέσβη Μπέιλι», γράφει το δημοσίευμα




Δεκέμβριος 19, 2016. 22:31


Ο αρχηγός της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης της Ψευδομακεδονίας- SDSM, Ζόραν Ζάεφ, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο Ραντμίλα Σεκερίνσκα και τον γενικό Γραμματέα του κόμματος Όλιβερ Σπασόφσκι, συναντήθηκε, σήμερα, με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στα Σκόπια, Τζες Μπέιλι.




Ο Ζόραν Ζάεφ, ανέφερε στον επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ, ότι η πλειοψηφία των πολιτών στο νότιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων, επέλεξε την αλλαγή στις βουλευτικές εκλογές και τόνισε ότι αυτό πρέπει να γίνει σεβαστή η θέλησή τους.



Σύμφωνα με την σλαβική ‘Βεστ’, ο Ζάεφ δήλωσε ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα  όλων των πολιτών της χώρας και τόνισε ότι τα θεσμικά όργανα υποχρεούνται να εργασθούν στην υπηρεσία των πολιτών.


«Οι πολίτες επέλεξαν μια καλύτερη ζωή, επέλεξαν την ελευθερία και τη δημοκρατία. Οι πολίτες δεν υπέκυψαν στους χειρισμούς και τις προκλήσεις των τελευταίων ημερών  και αυτό είναι μια απόδειξη ότι η κοινωνία είναι ώριμη για αλλαγή. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τις συνεχιζόμενες  δημοκρατικές διαδικασίας στη Μακεδονία, τις οποίες κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει», είπε ο Ζάεφ κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρέσβη, Τζες Μπέιλι.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr