Κωνσταντινούπολη: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε γραφεία του φιλοκουρδικού κόμματος




Φωτό από τα γραφεία του HDP στην Κωνσταντινούπολη  ( από το τουρκικό πρακτορείο Doğan)

Δεκέμβριος 18, 2016. 22:34


Το μένος των Τούρκων κατά των Κούρδων εκφράζεται με πυρπολήσεις και βανδαλισμούς σε γραφεία του φιλο-κουρδικού κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών – HDP.




Στην Κωνσταντινούπολη, τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες  εισέβαλαν στα γραφεία του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, αφού εξουδετέρωσαν τους φύλακες.



Τα γραφεία βρίσκονται  στην περιοχή ‘Beylikduzu’ στο εμπορικό κέντρο «Atrium Βazar», στον τρίτο όροφο. Οι εισβολείς άρχισαν να σπάνε τα έπιπλα και τα παράθυρα και έβαλαν φωτιά. Στη συνέχεια παρενέβη η  πυροσβεστική, που έσβησε τη φωτιά.
 

Άλλο ένα επεισόδιο έλαβε χώρα στο Κοτσάελι, όπου άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά των γραφείων του HDP και πυροβόλησαν στο εσωτερικό του. Μέσα στα γραφεία δεν υπήρχε κανείς, έσπασαν μόνο τα τζάμια.


Το δημοσίευμα αναφέρει για δύο τραυματίες και επισημαίνει ότι οι επιθέσεις αυτές, μετά αυτήν στην Καισάρεια, έγιναν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη και στην Καισάρεια, στις οποίες σκοτώθηκαν συνολικά 58 άτομα και τραυματίστηκαν πάνω από 100.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr