Σκόπια: Υστερία προεκλογικών υποσχέσεων




Δεκέμβριος 2, 23:10

Πραγματική υστερία επικρατεί στο προεκλογικό πεδίο στο γειτονικό νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων, με υποσχέσεις προς κάθε ψηφοφόρο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. 




Ο επικεφαλής του VMRO-DPMNE και πρώην πρωθυπουργός, Νίκολα Γκρούεφσκι (φωτό άνω)  υπόσχεται αυξήσεις στις συντάξεις κατά 10,25% μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια, δωρεάν διακοπές για τους εργαζόμενους και κάθε Σαββατοκύριακο δωρεάν εισιτήριο για αναψυχή.


Μιλώντας στο Πρίλεπ (Πρίλαπο) σήμερα υποσχέθηκε δωρεάν εμβολιασμό κατά της γρίπης σε άτομα με χαμηλές συντάξεις και για άτομα πάνω από 65 ετών καθώς και εκπτώσεις σε συνταξιούχους για τα φάρμακά τους καθώς και σε καυσόξυλα.
 


Ο επικεφαλής της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης- SDSM, Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας στο χωριό Ούντοβο υποσχέθηκε να βοηθήσει κάθε οικογένεια να αποκτήσει φωτοβολταϊκά σε κάθε στέγη από τα οποία θα εξοικονομηθεί ένα σημαντικό ποσό χρημάτων για κάθε οικογένεια.


«Η τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών θα προσφέρει σε κάθε οικογένεια ένα όφελος περίπου 15 χιλιάδων δηναρίων», δήλωσε ο Ζάεφ, προσθέτοντας ότι η μελλοντική κυβέρνησή του θα βοηθήσει δραστικά προς την κατεύθυνση αυτή, χωρίς να χρειασθεί να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.


Ο επικεφαλής του ΄Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανών’  DPA, Μεντούχ Τάτσι, υποσχέθηκε ότι με την εκλογή του κόμματός του θα επιδιώξει ένα σημαντικό μέρος των ξένων επενδύσεων να εγκατασταθεί στις αλβανικές περιοχές της χώρας, ώστε να απασχοληθούν οι Αλβανοί.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr