Ο ΥΠΕΞ Ουγγαρίας μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση του …Γκρούεφσκι




Δεκέμβριος 3, 2016. 20:14

 Στιπ.

Μετά από τον υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς,  τώρα  πήρε σειρά ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Πέτερς Σιγιάρτο,  να παραστεί και να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του VMRO-DPMNE, του οποίου επικεφαλής είναι ο πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι.




Ο Σιγιάρτο εκθείασε το κόμμα VMRO-DPMNE των Σκοπίων καθώς και τους δύο ‘φίλους του’ τον ΥΠΕΞ Σκοπίων, Νίκολα Ποπόσκι και τον πρώην πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι.



« Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την πρόσκληση των δύο φίλων μου, τόσο τον Γκρούεφσκι όσο και τον Ποπόσκι, δύο εξέχοντες πολιτικούς,  οι οποίοι από την εμπειρία μου μπορώ να πω ότι κάνουν ό, τι είναι δυνατό για την χώρα τους και για αυτό πρέπει να είσαστε υπερήφανοι», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας στην προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Στιπ.



«Εμείς οι Ούγγροι, θεωρούμε τη χώρα σας ως μια θαυμάσια χώρα και ο λαός σας έχει υπέροχους ανθρώπους. Η ψευδομακεδονία και οι Ψευδομακεδόνες αξίζουν  πραγματικά, αλλά, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια μια σειρά χαρακτήρες από τη διεθνή πολιτική ζωή δεν έδειξαν σεβασμό για τους ανθρώπους της Ψευδομακεδονίας. Υπάρχουν εκείνοι που φέρονται ανοικτά κατά των προσπαθειών σας. Θέλω να τονίσω ότι εμείς οι Ούγγροι πιστεύουμε  ότι για το μέλλον της Ψευδομακεδονίας πρέπει να αποφασίσουν μόνο οι ψευδομακεδόνες», είπε ο Σιγιάρτο.



Πρόσθεσε: 


«Σας διαβεβαιώνω ότι η Ψευδομακεδονία για το μέλλον της  να υπολογίζει στην υποστήριξη της Ουγγαρίας. Ελπίζω, ειλικρινά, ότι το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου θα συνεχίσω να εργάζομαι με τους δύο φίλους μου, του δύο Νικόλαους», είπε χαρακτηριστικά.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr