Η υπουργός Άμυνας Αλβανίας αντιδρά για την «μπαλαρίνα των νυχτερινών κέντρων»




Δεκέμβριος 9, 2016. 21:05

Τίρανα.


Η υπουργός Άμυνας Μιμή Κοδέλι αντέδρασε στην επίθεση που δέχθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας, τα οποία ανέφεραν ότι πριν από 25 χρόνια εργαζόταν ως χορεύτρια σε βραδινά κλαμπ ‘της διπλανής πόρτας’.




Η Κοδέλι αντιδρώντας στις δημοσιεύσεις των ελληνικών μέσων ενημέρωσης (συγκεκριμένα είναι της ιστοσελίδας militaire.gr) για το δημοσίευμα αυτό, απάντησε με μία ρήση της πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ.



«Πολλοί χαίρονται όταν μια επίθεση είναι πραγματικά επιζήμια, αλλά πιστεύω ότι όταν η επίθεση γίνεται σε κάποιον προσωπικά, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.



--
Σημείωση: Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στα αλβανικά διαδικτυακά μέσα,  για το σχετικό, που αρχίζουν από την Κοδέλι, φθάνουν στον Ανδρέα Παπανδρέου, τη Δήμητρα Λιάνη και το …επίθετο ‘καμμένος’ κλπ. που δεν αξίζει τον κόπο να αναφερθούν.


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr