Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι δεν θα αναγνωρίσει αποτελέσματα επαναληπτικών εκλογών




Δεκέμβριος 17, 2016. 22:28


Για τρίτη ημέρα σήμερα οπαδοί του κόμματος του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, ηγέτη του VMRO-DPMNE, συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της  Κρατικής  Εκλογικής Επιτροπής για να διαμαρτυρηθούν κατά των ενστάσεων που κατατέθηκαν  για τα αποτελέσματα των εκλογών σε συγκεκριμένα εκλογικά κέντρα.



Ήδη, έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες, ιδιαίτερα στην πόλη Γκόστιβαρ, όπου ψήφισαν άτομα που δεν είχαν δικαίωμα  ψήφου (δεν ήταν στους εκλογικούς καταλόγους).



Οι οπαδοί του VMRO-DPMNE διαμαρτύρονται σήμερα με τους ήχους μουσικής από τύμπανα και φλογέρες, προσπαθώντας να πιέσουν τους υπαλλήλους της Εκλογικής Επιτροπής.


Οι Γκρουεφσκι-κοί άρχισαν να ζητωκραυγάζουν όταν παρουσιάσθηκε ο Νίκολα Γκρούεφσκι, σήμερα το βράδυ,  ο οποίος ανέγνωσε στους συγκεντρωμένους,  'μανιφέστο' του VMRO-DPMNE,  ότι δεν θα ανεχθεί επαναληπτικές εκλογές στα αμφισβητούμενα τμήματα


«Δεν θα αναγνωρίσουμε τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr