Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να απελευθερώσουν την Παλμύρα



 


Ιανουάριος 28, 2017. 20:35


Προηγμένα ελικόπτερα μάχης Ka-52 και επιθετικά αεροσκάφη Su-25 θα συμμετάσχουν στην Ομάδα της Ρωσικής Αεροπορίας, που εμπλέκεται στην  απελευθέρωση της συριακής πόλης Παλμύρα από τους τρομοκράτες του ISIS, σύμφωνα με ιρανικό δημοσίευμα που επικαλείται ρωσικές πηγές.




Όπως αναφέρει  η «Alalam» με πληροφορίες από τη ρωσική εφημερίδα ‘Izvestia’, ο στόχος είναι  να ενισχυθεί σημαντικά  η επιθετική τακτική κατά των θέσεων των τρομοκρατών,  μέσα από τη συνεργασία των Ka-52 και των Su-25.



Ο Βλαντιμίρ Ποπόφ, αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού περιοδικού «Aviapanorama» τόνισε στο Sputnik ότι η συνεργασία μεταξύ των Ka-52 και των Su-25 είναι μία από τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για άμεση αποτελεσματικότητα κατά των στόχων που έχουν επιλεγεί, με κριτήριο το "χτύπημα ακριβείας".



«Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό εξοπλισμό κατόπτευσης και πλοήγησης τα Ka-52 θα μεταδώσουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με στόχους (του εχθρού), που αμέσως θα βομβαρδισθούν από τα Su-25», είπε ο Ποπόφ.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η τακτική αυτή ακολουθείται, για να υπάρξει η ‘υπερ ακριβής’ στόχευση κατά των θέσεων των τρομοκρατών προκειμένου να διασωθούν τα ιστορικά μνημεία της αρχαίας αυτής πόλης.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr