Οι Σλάβοι Αλβανίας καταδικάζουν το ψήφισμα του ΕΚ που λέει ότι είναι ‘Βούλγαροι’




Το ‘νέο’ έμβλημα της σλαβικής οργάνωσης στην Αλβανία, με τον αλυτρωτικό χάρτη  της Μεγάλης Μακεδονίας και τον Ήλιο της Βεργίνας στη 'σημαία' τους


Φεβρουάριος 18, 2017. 20:07



Οι Σλάβοι της Αλβανίας που αποκαλούνται και αυτοί ψευδομακεδόνες, καταδίκασαν και απαίτησαν την απόσυρση του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που μιλάει για δικαιώματα του ‘βουλγαρικού πληθυσμού’ στις περιφέρεις τις Αλβανίας, Μάλα Πρέσπα, Γκόλο Μπάρντο και Γκόρα, ισχυριζόμενοι ότι εκεί ζούνε μόνο Σλάβοι- ψευδομακεδόνες, συγγενείς αυτών των Σκοπίων.




Η οργάνωσή τους «ММДЧП» ανακοίνωσε ότι με την απόφαση αυτή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βοηθά μόνο τη Βουλγαρία στο σκοπό που έχει να εξαλείψει την ύπαρξη της ψευδομακεδονικής μειονότητας.



Συγχρόνως, αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει με την πολιτική να βοηθά την Ελλάδα, παίζοντας την τεχνητή διαφωνία του ονόματος και αντιμετωπίζει  το νοτιο σλαβικό κράτος  αποκαλώντας το «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατική της Μακεδονίας», σημειώνει το «ММДЧП».



Η οργάνωση προσθέτει ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι ο πληθυσμός σε αυτές τις περιοχές είναι σλαβικός- ψευδομακεδονικός και αυτό είναι ένα γεγονός αποδεκτό από όλους, σύμφωνα με πολυάριθμες εκθέσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τα ίδια τα θεσμικά όργανα, το ευρωπαϊκό δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου κ. ά.



Μάλιστα, καλεί τους ευρωβουλευτές που ψήφισαν για αυτό, να επισκεφθούν τη Μάλα Πρέσπα και το Γκόλο Μπάρντο και να μιλήσουν με τους ντόπιους που ήδη καταδίκασαν αυτήν την απόφαση, όπως σημειώνεται από το σλαβικό «a1on.mk».




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr