Σκόπια: Η Ομάδα Βίσεγκραντ ελπίζει να ξεπερασθεί η πολιτική κρίση και να σχηματισθεί κυβέρνηση




«Ομάδα Βίσεγκραντ να ξεπερασθεί η πολιτική κρίση και να σχηματισθεί κυβέρνηση»


Φεβρουάριος 13, 2017. 19:45

Σκόπια.

Αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα, υπάρχει η ελπίδα να ξεπερασθεί η πολιτική κρίση, με τον έγκαιρο σχηματισμό μιας κυβέρνησης, η οποία θα δεσμεύεται για την ευρωπαϊκή ατζέντα και την οικονομική ανάπτυξη καθώς και την ικανότητα αντιμετώπισης των προκλήσεων της μεταναστευτικής κρίσης και της ασφάλειας.



Αυτό τονίσθηκε- γράφει το «plusinfo»-  σε σχέση με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα, στο σημερινό παραδοσιακό γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, με τους πρεσβευτές  των χωρών της Ομάδας Βίσεγκραντ (Πολωνίας, Τσεχίας, Σλοβακίας, Ουγγαρίας).



Οι πρέσβεις των τεσσάρων σλαβικών κρατών  συμφώνησαν ότι το μόνο σταθερό βήμα είναι προς την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική ενσωμάτωση της χώρας.



«Ο πρόεδρος της χώρας, Ιβάνοφ, καλωσόρισε τη συνεχή υποστήριξη της Ομάδας του Βίσεγκραντ, για την ένταξη  των Σκοπίων στην ΕΕ και την ισχυρή στήριξή τους για άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του προέδρου των Σκοπίων.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr