Τουρκία: «Γιγαντιαία επιχείρηση στα σύνορα με Ιράκ- σκοτώθηκαν 7 Κούρδοι αυτονομιστές»





 Μάρτιος 11, 2017. 18:53

Ως ‘γιγαντιαία’ χαρακτηρίζει τουρκικό δημοσίευμα, τη στρατιωτική επιχείρηση κατά Κούρδων αυτονομιστών  του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) -που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση στην Τουρκία- στα τουρκο-ιρακινά σύνορα.


http://izle.sondakika.com/2017/03/11/irak-sinirinda-pkk-ya-yonelik-dev-operasyon-7-pkk-1620-9360344_kj_1627_sd.mp4«Όπως ανακοινώθηκε από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, στο ύψωμα ‘Αλτίν Τεπέ’ στην περιοχή Ουλούντερε του Σιρνάκ εντοπίστηκαν από UAV να κινούνται  10-15 τρομοκράτες του PKK», σημειώνει το "sondakika.com" και προσθέτει ότι αμέσως άρχισε επιχείρηση από το στρατό και την πολεμική αεροπορία με αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, να έχουν σκοτωθεί  7 Κούρδοι αυτονομιστές.





Σύμφωνα με το δημοσίευμα συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των Κούρδων αυτονομιστών ξέσπασαν και στο ύψωμα Κουμάρ Τεπέ, όπου είχαν κρησφύγετα τα οποία εγκατέλειψαν.


Μάλιστα στο δημοσίευμα παρουσιάζονται και τα κρησφύγετα των Κούρδων αυτονομιστών.






--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr