Αλβανία- Έντι Ράμα: «Θα πάμε στις εκλογές χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα»




«Στις εκλογές χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα»


Μάρτιος 19, 2017. 19:32


Τίρανα.


Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα έδειξε ότι δεν επηρεάζεται  από τις απαιτήσεις του Δημοκρατικού Κόμματος ( PD) για τη δημιουργία υπηρεσιακής κυβέρνησης και αναβολή των εκλογών. 



Παρά το τελεσίγραφο του PD για μποϊκοτάζ στις εκλογές, ο Ράμα είπε ότι η απόφαση αυτή αντιπροσωπεύει ένα  κόλλημα, αλλά θα προχωρήσει στις εκλογές χωρίς το κόμμα αυτό.



«Δεν θα υπάρξει τεχνική κυβέρνηση ή αναβολή των εκλογών», δήλωσε ο πρωθυπουργός στην εβδομαδιαία δήλωσή του τονίζοντας ότι το PD θέλει να βάλει τη χώρα σε πολιτική κρίση.



«Σήμερα θα μιλήσω για ψευδή πολιτική κρίση που ξεκίνησε το PD. Θέλει να βάλει τη χώρα σε πολιτική κρίση. Δεν συντρέχουν λόγοι για υπηρεσιακή κυβέρνηση, ούτε για αναβολή των εκλογών», δήλωσε ο Ράμα.



Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, κάλεσε το Δημοκρατικό Κόμμα να επιστρέψει στο Κοινοβούλιο για να ολοκληρωθεί η  κανονική διαδικασία. Ένα αίτημα που έχει τη μορφή συμβουλής, διότι σύμφωνα με το PD, ο Ράμα δεν συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία και βυθίζει περισσότερο την πολιτική κρίση.( sot.com.al, top-channel.tv)



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr