Σκόπια: Ο Ιβάνοφ διόρισε νέο διευθυντή στην Υπηρεσία Πληροφοριών




Μάρτιος 27, 2017. 20:52


Ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκε Ιβάνοφ διόρισε τον Ζόραν Ιβάνοφ ως νέο διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών, αντικαθιστώντας τον Νάκε Τσούλεφ, του οποίου η θητεία έληξε.



Ο νέος διευθυντής μέχρι σήμερα υπηρετούσε από το 2009,  ως επικεφαλής των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών στο πλαίσιο της στρατιωτικής ασφάλειας και πληροφοριών. Είναι επαγγελματίας του στρατού και έχει εμπειρία μάχης από τις διεθνείς αποστολές  του στρατού στο εξωτερικό.



Ο τρέχων διευθυντής Νάκε Τσούλεφ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της προεδρίας θα εξακολουθήσει να αποτελεί μέλος της επαγγελματική σύνθεσης της Υπηρεσίας Πληροφοριών σε συνεργασία με τον νεοδιορισθέντα διευθυντή συνεχίζοντας τη διαδικασία μετασχηματισμού της Υπηρεσίας Πληροφοριών, αποστολή της οποίας θα είναι  η συλλογή στοιχείων για ενημέρωση, την άμυνα, την κρατική προστασία, την εθνική ασφάλεια και την προώθηση των συμφερόντων του κράτους στο εξωτερικό. (utrinski.mk).



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr