Αυστρία: Πολιτικός προτείνει απαγόρευση του Πολιτικού Ισλάμ (τύπου Ερντογάν)




Μάρτιος 12, 2017. 22:54

Βιέννη.

Αναφερόμενος στα τρέχοντα ζητήματα με τις συγκρούσεις σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες με το καθεστώς του Ερντογάν στην Τουρκία (μετά τη Γερμανία, ακολούθησε η Ολλανδία και συμπαρίσταται η Δανία) ο Χάινζ Κρίστιαν Στράσε (Heinz-Christian Strache) από το «Κόμμα της Ελευθερίας  της Αυστρίας» επέκρινε την τουρκική στάση ως προς της χώρες της Ευρώπης.




Προχώρησε, μάλιστα, παραπέρα προτείνοντας να συνταχθεί νομοσχέδιο που να απαγορεύει το πολιτικό Ισλάμ στη χώρα.



Κατηγόρησε, συγχρόνως τους πολιτικούς του σοσιαλιστικού κόμματος και του λαϊκού κόμματος καθώς  και τους Πράσινους ότι έχουν την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση, γιατί υπό την ανοχή τους και την επιδίωξή τους «σήμερα στη Βιέννη υπάρχουν  150 Ισλαμικά νηπιαγωγεία».



Πρόσθεσε, σύμφωνα με την «krone.at»,  ότι «πρέπει να σκεφθούμε σοβαρά για τις συνέπειες της ΕΕ και θα πρέπει να μειώσουμε τα € 4,5 δις που στέλνουμε στην Τουρκία».
Επανέλαβε ότι πρέπει να εκδοθεί νέος νόμος ‘Φερμπότσγκεζέτζ’ (Verbotsgesetz)- Απαγορευτική Πράξη,  ώστε να μπει φραγμός στην ισλαμοποίηση της Αυστρίας



(Σημείωση: ο νόμος 'Verbotsgesetz' υπάρχει στην Αυστρία από το 1945, είναι ένας ομοσπονδιακός συνταγματικός νόμος με 29 παραγράφους που είναι εναντίον σε κάθε είδους προπαγάνδα για το καθεστώς του Εθνικο-Σοσιαλισμού. Προβλέπεται ποινή φυλάκισης 10 ετών).
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr