Σκόπια: Ο Ζόραν Ζάεφ στα γραφεία του DUI στο Τέτοβο




Μάρτιος 23, 2017. 18:54


Ο επικεφαλής της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης των Σκοπίων – SDSM, Ζόραν Ζάεφ,  επισκέφθηκε την Ρετσίσε τε Βόγκελ (Reçicë të Vogël), στην πόλη Τέτοβο του νοτιο-σλαβικού κράτους των Σκοπίων, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του αλβανικού κόμματος «Δημοκρατική Ένωση για Ενσωμάτωση»- DUI.





Ο Ζάεφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της 'Telegraf.mk'  συζήτησε με τον επικεφαλής του DUI, Αλί Αχμέτι,  την τρέχουσα κατάσταση και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε σχέση με τις επόμενες  κινήσεις των δύο κομμάτων.




Μετά τη συνάντησή τους, οι δύο πρόεδροi μίλησαν σε απευθείας σύνδεση με το κανάλι 21 (TV21) και δήλωσαν ότι εργάζονται από κοινού να βρουν λύσεις ώστε να ξεπερασθεί η πολιτική κρίση.




Ο Ζάεφ τόνισε ότι προσπαθούν να βρουν μια ρεαλιστική λύση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και επεσήμανε ότι θα είναι ο πρωθυπουργός της επόμενης κυβέρνησης.




Ο Αλί Αχμέτι δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τον Ζόραν Ζάεφ ως πρωθυπουργό και προέτρεψε για άλλη μια φορά τον πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ, να δώσει εντολή για το σχηματισμό της κυβέρνησης.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr