“Ο Γκρούεφσκι δεν ενοχλείται που τα αδελφικά κόμματα της Ευρώπης αποκαλούν τη χώρα FYROM”




 Μάρτιος 27, 2017. 21:40

Στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη στη Μάλτα, θα συμμετέχει και αντιπροσωπεία από το VMRO-DPMNE με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκολα Γκρούεφσκι που αναφέρεται ως κόμμα  της FYROM



Έτσι  παρουσιάζεται στον κατάλογο των κομμάτων που συμμετέχουν, ο οποίος έχει αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του ΕΛΚ για τη ετήσιο συνέδριο, όπως σημειώνει η σλαβική των Σκοπίων «meta.mk».



“Σε αυτό το συνέδριο σύμφωνα με τον κατάλογο θα παρευρεθούν πέντε άτομα από το VMRO-DPMNE. Ζητήσαμε από τον εκπρόσωπο του VMRO-DPMNE, Ίβο Κοτέφσκι να μας πει εάν ο Γκρούεφσκι σχεδιάζει να αντιδράσει, για την αναφορά αυτή από τα αδελφικά κόμματα»



Ο Κοτέφσκι απάντησε ότι «εμείς ως κόμμα VMRO-DPMNE σε κάθε ευκαιρία επισημαίνουμε το συνταγματικό μας όνομα, αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις του παρελθόντος είναι δύσκολο να διορθωθούν».


Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ‘Intercontinental’ στην πόλη του Αγίου Ιουλιανού.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr