Σερβικά ΜΜΕ: Κοσοβάρος δισεκατομμυριούχος αγοράζει στη νότια Σερβία




“Βρώμικα λεφτά για τη Μεγάλη Αλβανία- Ο Πατσόλι αγοράζει στη Νότια Σερβία με 250 εκατ ευρώ», γράφει το σερβικό δημοσίευμα

Απρίλιος 27, 2017. 14:40

Ο σερβική εφημερίδα του Βελιγραδίου «Informer», στην πρώτη της σελίδα, την Πέμπτη, έχει ως τίτλο «Ο Πατσόλι αγοράζει τη νότια Σερβία με 250 εκατομμύρια ευρώ».



«Ο πλουσιότερος Αλβανός δισεκατομμυριούχος, Μπεντζέτ Πατσόλι, έχει δώσει πολλά χρήματα με τα οποία οι εξτρεμιστές στην νότια Σερβία, στο Πρέσεβο, Μπουγιάνοβατς, Μέντβεντζα, Βράνιε, Λέσκοβατς και Νις, θα αγοράσουν εκτάσεις , σπίτια και ανθρώπους!» «οι εξαγορές θα γίνουν μέσω ενός μεσίτη, διεφθαρμένου Σέρβου», σημειώνει η εφημερίδα.


Η ίδια εφημερίδα είχε γράψει και την Τετάρτη μια αποκλειστική είδηση ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βοηθά  τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα και τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, να διοργανώσουν αναταραχές στα Σκόπια και στη νότια Σερβία.


«Παράγοντες Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – MIT,  βοηθούν ενεργά στην προετοιμασία της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου για πόλεμο με τη Σερβία και τα Σκόπια. Πρωτοστατούν στην αγορά μεγάλης ποσότητας όπλων και ειδικών πυραύλων και ετοιμάζουν σχέδιο για δράση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο και στην περιοχή του Κουμάνοβο των Σκοπίων», σημειώνει το σερβικό δημοσίευμα που προσθέτει ό κύριος χρηματοδότης αυτής της δράσης είναι ο δισεκατομμυριούχος Κοσοβάρος Μπεντζέτ Πατσόλι.


(shqiperiaime.al)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr