Σκόπια: Οι στρατιώτες καταγγέλλουν ότι τα οχήματά του Στρατού είναι χωρίς φρένα




Απρίλιος 25, 2017. 20:22

Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα του Στρατού, όταν ένα από αυτά λόγω έλλειψης φρένων έπεσε στα άλλα, ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, λόγω των καταγγελιών των στρατιωτών.




Το ατύχημα συνέβη χθες στην εθνική οδό Σκοπίων- Βέλες κατά το οποίο τραυματίσθηκαν πέντε στρατιώτες.



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι στρατιώτες κατήγγειλαν ότι συχνά οδηγούν οχήματα στα οποία δεν έχει γίνει ποτέ τεχνικός έλεγχος.


«Δουλεύουμε για 20 χιλιάδες δηνάρια (320 ευρώ) το μήνα θέτοντας τη ζωή μας σε κίνδυνο», είπε ένας στρατιώτης, που κράτησε την ανωνυμία του,  προσθέτοντας ότι πολλές φορές για να φτιάξουν τα φρένα στα στρατιωτικά οχήματα πληρώνουν από την τσέπη τους.



Οι οδηγοί των στρατιωτικών οχημάτων κατήγγειλαν ότι τα οχήματα του Στρατού είναι αδήλωτα και ανασφάλιστα, έτσι σε περίπτωση ατυχήματος δεν αποζημιώνεται κανείς.


Αντίθετα, το υπουργείο Άμυνας υποστήριξε ότι τα οχήματα είναι εγγεγραμμένα.


«Το υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ένας μεγάλος αριθμός οχημάτων του Στρατού είναι ανασφάλιστα και μη καταχωρημένα», στην ανακοίνωσή του διαψεύδει ότι τα οχήματα του στρατού είναι χωρίς φρένα…



(skopje24.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr