Σκόπια- Γκρούεφσκι: Δεν παραιτούμαι από την ηγεσία, οι πολίτες περιμένουν την παραίτηση του Ζάεφ



(ο τίτλος από το δημοσίευμα)

Μάιος 24, 2017. 20:56

Οχρίδα.

Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ από την ηγεσία (του κόμματος)  μετά τις τελευταίες εκλογές τις οποίες κερδίσαμε, αποκτώντας τις περισσότερες ψήφους και έχω χρέος προς όλους τους πολίτες που μας υποστήριξαν και μας ψήφισαν, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα, δήλωσε ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρουεφσκι, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά την επίσκεψη στο Ινστιτούτο  Κινηματογραφικής Ταινίας στην Οχρίδα.




Ο Γκρούεφσκι είπε ότι το θέμα (της παραίτησής του) έχει προωθηθεί από τα κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται κοντά στην αντιπολίτευση και ζητούν την απομάκρυνσή του από την ηγεσία του VMRO-DPMNE, γιατί γνωρίζουν ότι θα χάσουν στις επόμενες εκλογές.



Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν μοιάζει με τον αρχηγό της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης- SDSM, Ζόραν Ζάεφ,  που στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, το 2014 και το 2016 είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί εάν χάσει τις εκλογές.



«Οι δύο τελευταίες εκλογικές ήττες  έγιναν υπό την ηγεσία του Ζάεφ, το 2014 και το 2016. Ο ίδιος και τις δύο φορές είχε υποσχεθεί στους πολίτες ότι εάν χάσει τις εκλογές θα παραιτηθεί. Ακόμη, ίσως πολλοί, περιμένουν ή την παραίτησή του ή να εξηγήσει γιατί το 2014 είχε υποσχεθεί ότι θα παραιτηθεί και δεν παραιτήθηκε, καθώς και το 2016 έκανε παρόμοιες δηλώσεις, ότι εάν χάσει θα παραιτηθεί», πρόσθεσε ο Γκρούεφσκι.
(meta.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr