Αλβανοί στα Σκόπια: Δεν έχουν καθημερινό φαγητό 445 χιλιάδες πολίτες




«Βαριά η κατάσταση των Αλβανών στα Σκόπια, 445 χιλιάδες πολίτες δεν έχουν καθημερινό φαγητό»

Ιούνιος 22, 2017. 20:30

Περίπου 445 χιλιάδες πολίτες στα Σκόπια έχουν  έντονα προβλήματα διατροφής, αφού ζουν μόνο με ένα γεύμα την ημέρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της τοπικής εταιρείας.




Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, Μίλα Τσαρόφσκα είχε συνάντηση σήμεα με τον υπουργό Οικονομικών Ντράγκαν Τεβντόφσκι, τον υπουργό Γεωργίας Λιούπτσο Νικολόφσκι, εκπροσώπους  της Κοινωνίας των Πολιτών  και τη διευθύντρια του Εθνικού Δημοκρατικού Ινστιτούτου, Κρις Κενσόου, σύμφωνα με την αλβανική ‘Σέκουλι’.



Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής ανακοίνωσε ότι η συνάντηση των εκπροσώπων της Κοινωνίας των Πολιτών  παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας, από την οποία διαπιστώθηκε ο αριθμός των ατόμων που έχουν προβλήματα σίτισης.



«Η ανάλυση δείχνει ότι περίπου 445.000 πολίτες έχουν προβλήματα καθημερινής διατροφής ή κατά μέσο όρο έχουν ένα γεύμα την ημέρα».


Το υπουργείο πρόσθεσε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί  ομάδα εργασίας μελλοντικά που θα φροντίσει για όσους αδυνατούν να έχουν καθημερινή διατροφή, σημειώνει το δημοσίευμα.
(shekulli.com.al)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr