Αίγυπτος: Τέσσερις στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε επιχείρηση κατά τρομοκρατών




Ιούνιος 1, 2017. 08:28

Τρεις αξιωματικοί και ένας στρατιώτης του αιγυπτιακού στρατού σκοτώθηκαν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά ένοπλων ομάδων στην όαση Μπαχαρίγια της Δυτικής Ερήμου, ανέφερε ο στρατός.




Η επίθεση έλαβε χώρα καθώς τα στρατεύματα πραγματοποιούσαν επιδρομή εναντίον τρομοκρατών στην περιοχή και οι αεροπορικές δυνάμεις διεξήγαγαν αναγνωρίσεις στην περιοχή.



Οι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν όταν «εκτοξεύθηκε ζώνη εκρηκτικών που ανήκε σε τρομοκράτες, ενώ οι στρατιώτες χτένιζαν την περιοχή», όπως σημειώνεται.
Ο αιγυπτιακός στρατός πραγματοποιεί επιχειρήσεις στη Δυτική Έρημο για να σταματήσει τη διείσδυση μαχητών ή τη μεταφορά όπλων από τα σύνορα Αιγύπτου – Λιβύης.



Εκατοντάδες Αιγύπτιοι των δυνάμεων ασφαλείας έχουν σκοτωθεί από επιθέσεις Ισλαμιστών μαχητών, τόσο  κατά του στρατού, όσο και εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων- κυρίως στο βόρειο Σινά- τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σημειώνει η ‘Ahram Online’.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr