Τουρκία: Έκρηξη σε στρατιωτική περιοχή του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη



Ιούνιος 22, 2017. 19:58

Δίπλα σε πομπό του τμήματος επικοινωνιών  του ΝΑΤΟ στην Σμύρνη και συγκεκριμένα στον οικισμό Γκουλτεπέ του διαμερίσματος Κονάκ, όπου καθορίζεται ως στρατιωτική περιοχή,  εξερράγη βόμβα σήμερα το πρωί.




Ο  επικεφαλής  της  Διοίκησης της Νότιας Περιοχής, αντιναύαρχος Χασάν Ουσακλίογλου και ο επικεφαλής  της Αστυνομίας της Σμύρνης, Χουσεΐν Ασκίν, έσπευσαν στην περιοχή να διερευνήσουν το περιστατικό, ενώ όπως σημειώνεται μόνο ο τοίχος  του κτηρίου καταστράφηκε.



Η έκρηξη σημειώθηκε στο νεκροταφείο του Γκουλτεπέ, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον στρατιωτικό τομέα, όπου βρίσκεται το Κέντρο Θαλάσσιων Επικοινωνιών.



Ειδικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ερεύνησαν την περιοχή για να διαπιστώσουν το είδους του εκρηκτικού μηχανισμού. Ο τοίχος που καταστράφηκε χωρίζει το κτήριο, στο οποίο υπάρχει ο πομπός του ΝΑΤΟ,  με το νεκροταφείο. Από την έκρηξη  κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίσθηκε. Ήταν ισχυρή αφού τα τζάμια των σπιτιών της περιοχής έσπασαν, όπως σημειώνεται.
(dha.com.tr)



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr