Ο ισραηλινός στρατός χτύπησε τρία σημεία στη Γάζα




Ιούνιος 27, 2017. 22:46

Ο ισραηλινός  στρατός  χτύπησε με πυραύλους  τρία σημεία στη Γάζα, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα που επικαλείται  ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.




Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Οβίγια Οντραέι,  ανέφερε ότι εκτοξεύθηκαν ρουκέτες από τη πλευρά της Γάζας και ως απάντηση ο ισραηλινός στρατός εκτόξευσε  πυραύλους στοχεύοντας  βάσεις  της ταξιαρχίας Ιζεντίν αλ Κασάμ που είναι πτέρυγα της Χαμάς.



Τα χτυπήματα έγιναν σε δύο σημεία βόρεια της Γάζας και ένα δυτικά από τη Ράφα.


Η παλαιστινιακή πλευρά ανέφερε ότι τα χτυπήματα έγιναν δίχως αιτία, ενώ η ισραηλινή πλευρά διατείνεται ότι έπεσαν στο έδαφός της τρεις ρουκέτες από τη Γάζα. Οι ρουκέτες έπεσαν σε ερημικές περιοχές, όπως σημειώνεται.



Ο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας, Εσρέφ αλ Κούντρα, ανέφερε ότι δεν υπήρξαν θύματα από τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα.



Ενώ ο εκπρόσωπος της Χαμάς, Φεβζί Μπερχούμ, ανέφερε ότι «το Ισραήλ ισχυρίσθηκε ότι πύραυλοι ρίχτηκαν από τη Γάζα ως δικαιολογία για τη στόχευση σε σημεία αντίσταση και κλιμάκωσης της έντασης, που είναι ένα γνωστό και επικίνδυνο παιχνίδι του Ισραήλ».
(dunyabulteni.net)



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr