Οι Έλληνες θα κάψουν τα Σκόπια- Η ‘Χρυσή Αυγή’ απείλησε θα κάψει προδότες και Σκόπια, αν δώσουν το όνομα ‘Μακεδονία’ (βίντεο)




Ο τίτλος από το δημοσίευμα

Ιούνιος 29, 2017. 21:59

Σκόπια.

Εκατοντάδες δάδες άναψαν στη Θεσσαλονίκη, από τα μέλη και τους υποστηρικτές της ελληνικής εθνικιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Το συμβολικό μήνυμα από τους Έλληνες νεοναζί είναι ότι θα κάψουν τους προδότες που θα συμφωνήσουν στη χρήση σύνθετου ονόματος  που θα περιέχει τη ‘Μακεδονία’, ως τελική απόφαση.




Σύμφωνα με την «Χρυσή Αυγή», η λέξη Μακεδονία δεν θα πρέπει να είναι μέρος της ονομασίας του βόρειου γείτονα, σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα, που είναι της 27ης Ιουνίου.



«Η διαμαρτυρία του κόμματος που έχει 17 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αναφέρθηκε στη μετριοπαθή ρητορική της ελληνικής κυβέρνησης, ότι μετά την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ανακοινώθηκε ότι θα στηριχθούν τα Σκόπια στο δρόμο προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, εάν βρεθεί λύση στο όνομα και ότι άλλαξε η  στάση μετά την αποχώρηση του Ντιμιτρόφ από την Αθήνα», γράφει το κείμενο και συνεχίζει: 



«Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να πολεμήσει εναντίον των Σκοπίων κατά των προδοτών που θα επιτρέψουν στην κλοπή της ελληνο-μακεδονικής ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς στους βαρβάρους του Βορρά», είναι μερικά από τα μηνύματα του συλλαλητηρίου.


Η διαμαρτυρία καταγράφεται από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Ruply»




(infomax.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr