Τι είπε ο Ερντογάν στον νέο Αλβανό πρόεδρο, Ιλίρ Μέτα





Φωτό από το δημοσίευμα

Ιούλιος 26, 16:33

 Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, κύριος Ιλίρ Μέτα, έλαβε συγχαρητήριο μήνυμα από τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την ανάληψη των καθηκόντων του, σημειώνεται στην ιστοσελίδα του Αλβανού προέδρου στο Facebook.



Στο συγχαρητήριο μήνυμα, ο Ερντογάν  εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «ο κ. Μέτα, θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για την εμβάθυνση των παραδοσιακών αδελφικών σχέσεων σε κάθε τομέα μεταξύ των δύο χωρών μας».


«Εκ μέρους εμού προσωπικά και του λαού μου, σας συγχαίρω από το βάθος της καρδιάς μου για το νέο αξίωμά σας ως Προέδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας.


Έχω την πλήρη πεποίθηση ότι,  όπως κατά τη διάρκεια της αποστολής σας ως προέδρου του Κοινοβουλίου της Αλβανίας, θα συνεχίσετε τις πολύτιμες προσπάθειες σας, για την περαιτέρω εμβάθυνση των παραδοσιακών αδελφικών φιλικών σχέσεων σε κάθε τομέα μεταξύ των δύο χωρών μας.


»Θα ήθελα να τονίσω τη χαρά μου, καθώς βλέπω τις προόδους που έχει σημειώσει η Αλβανία στον δρόμο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, καθώς και την πρόοδο της  στον τομέα της δημοκρατίας και της ανάπτυξης.


»Η στήριξη της Τουρκίας προς την Αλβανία σε αυτήν την πορεία θα συνεχισθεί», γράφει ο πρόεδρος της Τουρκίας στο μήνυμά του προς τον Πρόεδρο Μέτα, σύμφωνα με το κείμενο στο Facebook.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του