Τούρκος στρατιώτης πυροβόλησε τρεις άλλους και αυτοκτόνησε



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι "παραφρόνησε ο στρατιώτης και γάζωσε ενώ κοιμόντουσαν στο θάλαμο, 3 μάρτυρες"

 
Ιούλιος 11, 2017. 21:05

Σε μονάδα της στρατοχωροφυλακής στην περιοχή Κούλα της επαρχίας Μαγνησίας, στη νοτιοδυτική Τουρκία, Τούρκος στρατιώτης πυροβόλησε με το όπλο του, τρεις στρατιώτες του στρατοπέδου, σήμερα νωρίς το πρωί, όπως σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Doğan.




Το σοβαρό έγκλημα έγινε στις 03:02, ο στρατιώτης, Νεντίμ Αμπές,  που υπηρετούσε μειωμένη θητεία στην στρατοχωροφυλακή,  για άγνωστους λόγους άνοιξε πυρ με υποπολυβόλο MP5 κατά στρατιωτών που κοιμόντουσαν στο θάλαμο.



Επί τόπου σκοτώθηκαν οι δύο, ενώ ο τρίτος στο νοσοκομείο. Όταν διέπραξε το έγκλημα βγήκε από το θάλαμο  και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.


Είναι άγνωστα τα αίτια του σοβαρού αυτού εγκλήματος καθώς ο δράστης δεν παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα, ήταν απόφοιτος της γεωργικής σχολής,  καλός παίκτης του σκάκι, άπληστος αναγνώστης βιβλίων και διατηρούσε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του, προσθέτει το τουρκικό πρακτορείο.
(dha.com.tr)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr