Βουλγαρία: Η Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών αναφέρει τις απειλές για τη χώρα




Σεπτέμβριος 5, 2017. 21:08

Σόφια.

 Η Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών (ДАР), έχει αποκτήσει προωθημένες  πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις που δημιουργούν κινδύνους για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.




Αυτό αναφέρεται στην σχετική αναφορά της Υπηρεσίας για τον προϋπολογισμό της, περίληψη της οποίας δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της.

 
Η έκθεση της βουλγαρικής μυστικής υπηρεσίας που διενεμήθη σε μορφή PDF

Οι πληροφορίες αναφέρονται σε απειλές για την κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα της Βουλγαρίας και την ενότητα του έθνους,  που ενδέχεται να επηρεάσουν  την πολιτική και οικονομική ασφάλεια, αυτό αναφέρεται στην περίληψη της έκθεσης.



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι πηγές αναφέρονται στην έρευνα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος και παράγοντες που έχουν καταλυτική επίδραση στις διαδικασίες μετανάστευσης.



Η ДАР έχει προωθήσει τις πληροφορίες αυτές προς τον πρόεδρο της χώρας, τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, το υπουργείο Οικονομίας και το υπουργείο Ενέργειας.



Τις πληροφορίες συνοδεύουν 1259 έγγραφα τα οποία χαρακτηρίζονται ως ‘υλικό’ για τα συμπεράσματα.



Τα περισσότερα από αυτά, δηλαδή τα  592, αναφέρονται στην εσωτερική πολιτική κατάσταση, 181 σχετικά με την παράνομη μετανάστευση, 153 στους κινδύνους για την οικονομική ασφάλεια και 149 στις δραστηριότητες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος.
(bgr.news-front.info)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Βουλγαρία, μυστικές υπηρεσίες,