Αλβανία: Ο Ράμα απαντά στον Βαγγέλη Ντούλε και υπεραμύνεται τις απαλλοτριώσεις στη Χιμάρα




«Η ερώτηση που παρακίνησε τον Έντι Ράμα να μιλήσει για τον Βαγγέλη Ντούλε. Τι είπε για αυτόν»


Σεπτέμβριος 11, 2017. 20143

Τίρανα.

Η εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδίου στην περιοχή της Χιμάρας και οι υποψίες  για αλαζονική συμπεριφορά  των δυνάμεων επιβολής του νόμου σε ορισμένους κατοίκους που ανήκουν στη μειονότητα, των οποίων η περιουσία επηρεάσθηκε από το σχέδιο,  ήταν η ερώτηση που έφερε ενώπιον του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, η ηγέτης του ΚΕΑΔ (PBDNJ), Βαγγέλης Ντούλε, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.



Αρνούμενος κατηγορηματικά ότι έχουν γίνει έργα στην περιοχή για να βλάψουν την ελληνική μειονότητα, ο Ράμα δήλωσε:


«Σε αυτήν την περιοχή έχει αναπτυχθεί μια εντελώς φυσιολογική και ολοκληρωμένη διαδικασία. Σε αυτήν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, έχω πει και επαναλαμβάνω σε όλους τους ενδιαφερομένους, ακόμη και στον Βαγγέλη Ντούλε, ο οποίος δεν γνωρίζω σε ποιο κόμμα είναι τώρα (...).  Φέρτε ένα ενιαίο έγγραφο που να δείχνει ότι υπάρχει μια ασύμμετρη δράση σε αυτήν την περιοχή από αυτό που συμβαίνει στην Τροπόγια (βόρειο Αλβανία- σύνορα με Κόσοβο) και στην Κονίσπολη (νότια Αλβανία, σύνορα με Ελλάδα), είπε ο Ράμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
(balkanweb.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr