‘Izvestia’: Φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τη συνεργασία ΗΠΑ με ISIS




Σεπτέμβριος 24, 2017. 17:53

«Η αεροπορία του υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακάλυψε τεχνική μονάδα  ειδικού σκοπού των ΗΠΑ, στους τομείς ανάπτυξης της τρομοκρατικής ομάδας  του «Ισλαμικού κράτους», βόρεια της συριακής Ντέιρ εζ Ζορ», γράφει η ρωσική εφημερίδα ‘Ιζβέστια’.



Η παρουσία των τεχνικών καταγράφηκε κατά την αεροφωτογράφηση της περιοχής.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του ρωσικού στρατιωτικού τμήματος στο Facebook.


Όπως έχει επισημανθεί από το υπουργείο Άμυνας, ο αμερικανικός στρατός εξυπηρετεί και τη διέλευση των ελεγχόμενων από τις ΗΠΑ μονάδων των «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων», μέσα από περιοχές οι οποίες ελέγχονται πλήρως από μαχητές του ISIS, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη συγκρούσεων ή μαχών.


«Αυτό μπορεί να συμβεί, μόνο όταν οι Αμερικανοί στρατιώτες που ζουν εκεί αισθάνονται στις περιοχές αυτές που ελέγχουν οι τρομοκράτες, απόλυτη ασφάλεια», καταλήγει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι η νίκη κατά των τρομοκρατών στη Συρία, θα αποκαλύψει ποιους στόχους επιδίωξαν οι ΗΠΑ σε αυτήν την επιχείρηση, σημειώνει το δημοσίευμα.


“Το υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη συνεργασία ΗΠΑ με το ISIS
 (iz.ru)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr