Σκόπια: Ο Ζάεφ αποδέχθηκε την αλλαγή του ονόματος;





Οκτώβριος 16, 2017. 18:33

Σκόπια.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων και συγχρόνως πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDS) συμφώνησε να αλλάξει το όνομα του κράτους, γράφει σκοπιανή ιστοσελίδα η οποία επικαλείται στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όπως λέει.

 Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα Wikileaks, η ομάδα Delta πραγματοποίησε δύο συναντήσεις, στις οποίες ο Ζόραν Ζάεφ τους διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσει η λύση του ονόματος και άφησε την εντύπωση ότι η ελληνική πρόταση ήταν αποδεκτή από αυτόν.
Η λύση θα μπορούσε να δοθεί μέχρι το τέλος του έτους.
Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε υποστήριξη για τις τοπικές εκλογές.  Πάνω από όλα, δεν θα λάβει μεγάλη ήττα, ώστε το κράτος να μπορεί να προετοιμασθεί για τη φάση της αλλαγής του ονόματος που θα ακολουθήσει.


Υπογράμμισε ότι δεν υπήρχε επαρκής υποστήριξη από τους Σλάβους και ότι απευθύνεται επί του παρόντος στους Αλβανούς που τον εμπιστεύονται.


Οι Αλβανοί θα πιστέψουν στις λύσεις που θα τους προσφερθούν και σκέφτεται ότι τον υποστηρίξουν, και στη συνέχεια δεν θα είναι υποχρεωμένος για τις εφαρμόσει, καθώς οι Αλβανοί δεν έχουν μεγάλη ευαισθητοποίηση στις  ψηφοφορίες.


Είπε:  Θα δώσω τα κόκαλα αυτά που ζητά να πιάσει το σκυλί».


Με αυτόν τρόπο ο Ζόραν Ζάεφ θα ολοκληρώσει την αποστολή του, να καταστρέψει εντελώς το «μακεδονικό έθνος», ενώ εκμεταλλευόμενος τους Αλβανούς, τους  βάζει ως δόλωμα για να συλλέξει περισσότερες ψήφους γράφει η σκοπιανή πύλη «InfoPlus.mk».


( Σημείωση Βαλκανικού Περισκόπιου: Υπάρχει μια επιφύλαξη για αυτά που δημοσιεύει η ιστοσελίδα, με το δεδομένο ότι από τα κείμενά της διαφαίνεται ότι πρόσκειται στο κόμμα του Νίκολα Γκρούεφσκι στο VMRO-DPMNE)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr