Αλβανία: Σκοτεινά σημεία στους υπουργούς του Έντι Ράμα




Το αλβανικό δημοσίευμα γράφει ότι εκλάπη το σπίτι του Γκικνούρι και απέσπασαν μερικές σακούλες- η αστυνομία κρατά το γεγονός μυστικό



Οκτώβριος 11, 2017.  15:44


Το σπίτι του πλέον πλησιέστερου υπουργού του Έντι Ράμα, που είναι επικεφαλής του υπουργείου Ενέργειας και Βιομηχανίας, Ντάμιαν Γκικνούρι, λεηλατήθηκε από κλέφτες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική Αναγέννηση»/ «Rilindja Demokratike».


Η οικία του υπουργού βρίσκεται στην οδό Φορτούζι, μετά το υπουργείο Δικαιοσύνης,  και βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου.


 Οι κλέφτες μπήκαν στο διαμέρισμα από το παράθυρο του μπάνιου. 


Σύμφωνα με την πηγή, υπήρχαν μέλη της οικογένειας του υπουργού. Ο υπουργός του Ράμα είχε αυτό το διαμέρισμα ως σημαντική βάση. Η μητέρα του  είχε βρει εκεί καταφύγιο.


Το παράξενο είναι ότι δεν υπήρξε κάποια κλοπή και ουδεμία δήλωση υπήρξε από την αστυνομία. Η αστυνομία προτίμησε να σιωπήσει.


Οι παρακείμενοι πολίτες (γείτονες) είδαν, όμως,  μερικές μαύρες τσάντες να κρατούν οι κλέφτες φεύγοντας  από το διαμέρισμα του υπουργού. 

Η αστυνομία έφθασε αργά στο τόπο του συμβάντος και δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενο της κλοπής.


Δεν αναφέρθηκε τι περιείχαν οι μαύρες σακούλες, γιατί κανείς δεν άνοιξε τους σάκους να δείξει τι περιείχαν, ωστόσο ασφαλείς πηγές ανέφεραν στην αλβανική εφημερίδα ότι οι σάκοι περιείχαν ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.


(Στοιχεία από politiko.al)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr